BUFFET KHADEEJA 30CM

COMES WITH BOX :) PIECES: 1
123456
Sorry, we are out of stocks
RM85.00
 
DETAILS

kekasih hati si Khadeeja dh touch down🤣
mcm biasa, brg kita limited & very de rare hihi🤣
ukiran yg unik & simple jer, jatuh hati pandang pertama ❤️
ape salahnya kan beli utk hidangan raya nanti
• yg plain ada, yg tepek bunga pn ada.. yg bunga tu sbb byk sgt permintaan jd staff kak nis pn tepek la bunga tu 2ketul.. 🌹🌹
• ada warmer utk menyenangkan korg nk panaskan makanan.. so xde la lauk tu sejuk ye dak?? tetamu nk makan pn rasa berselera!
• muat 2-3 ekor ayam jika dipotong kecik
• daging muat 2-3kg
• kalau makanan berkuah bleh isi sehingga 2.3 litre
• sesuai utk isi makan berkuah juga sbb bekas nya yg agak deep
• nasi impit yg kecik2 tu muat 20-30pcs
• sesuai juga utk isi nasi dagang, nasi minyak, lauk pauk, kuih muih, ketupat, rendang, kuah kacang, satay, dan sbg nya 😊
 

PHOTOS
back to top ⤴